magyar english deutsch
Helyszín
Megye:
Település:
Időpont:
Időtartam:
Ingyenes:
Típus:
Kulcsszó:
A fenti szempontok közül legalább egy megadása kötelező.
Vagyonkezelési Koncepció

ITT

Áttekintő térkép

 
Az európai közösségi jelentõségû természetvédelmi rendeltetésû területekkel érintett földrészletekrõl
Natura 2000 helyrajzi számos lista településenként
A normaszöveg és e helyrajzi számos lista megtalálható ITT.
 
A térképi megjelenítés ITT érhető el.
Óra
 
Az óráról itt érdeklődhet.
 
Közadatkereső

Natura 2000 fenntartási tervek
 
Pályázat kormánytisztviselői állás betöltésére
 
   
 
A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság erdészeti referens munkakörbe keres felsőfokú végzettségű munkatársat. Foglalkoztatása határozatlan időre szóló kormánytisztviselői kinevezés keretében történik, féléves próbaidővel.
 
Munkakör leírása: fő feladat az igazgatóság természetvédelmi kezelői feladatainak ellátása az erdészeti hatósági engedélyezési eljárások során. Ennek keretében természetvédelmi kezelői nyilatkozatok összeállítása a beérkező hatósági és szakhatósági megkeresésekre, a KNPI képviselete a körzeti erdőtervi tárgyalásokon, továbbá a természetvédelmi kezelői nyilatkozatok összeállításához szükséges szakmai információk, biotikai adatok gyűjtése és elemzése. Emellett az erdei élőhelyekhez fűződő – nem vagyonkezelési, erdőgazdálkodási jellegű – egyéb természetvédelmi kezelői feladatok ellátása, így részvétel a természetvédelmi ismeretterjesztésben, a KNPI saját vagyonkezelésében álló erdőterületek természetvédelmi kezelésének megtervezésében, az aktuális hatósági eljárásoktól függetlenül is folyó erdei természeti értékleltárak összeállításában, továbbá a KNPI képviselete szakmai rendezvényeken.
 
Elvárások a jelentkezőkkel szemben:
 
- Felsőfokú természettudományos végzettség. Az erdőmérnöki végzettség, illetve természetvédelemmel vagy mezőgazdálkodással kapcsolatos végzettség előnyt jelent. A pályázónak meg kell felelnie a közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet 3. mellékletében a környezetvédelmi és természetvédelmi igazgatási feladatkör betöltéséhez szükséges képesítési előírásnak: egyetemi vagy főiskolai szintű agrár-felsőoktatásban (ezen belül erdőmérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök szakon) szerzett szakképzettség; egyetemi szintű biológus (ökológus), geológus, geográfus, meteorológus, környezetmérnök, mérnökfizikus vagy műszaki, közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség.
- A munkakörhöz kapcsolódó – nem szükségszerűen teljes körű – ismeretek (szakirányú végzettségből, korábbi munkakörből, civil természetvédelmi tevékenységből, stb. adódóan). A természetvédelmi célú erdőkezeléshez kötődő korábbi – foglalkoztatotti jogviszony keretében szerzett - munkatapasztalat előnyt jelent, de nem kötelező elvárás.
- Alapvető felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek, B-kategóriás jogosítvány.
- Készségek és képességek szintjén: erős természetvédelmi elkötelezettség, szükség esetén gyors, önképzést is jelentős mértékben igénylő tudásszint-fejlesztés (terepismeretben, a KNPI működési területének speciális erdőkezelési problémáiban, stb.), elkötelezettség a csapatmunka iránt, jó kommunikációs képesség.
- Büntetlen előélet, továbbá a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39. § (1b) és (1c) §-aiban foglalt kizáró okok hiánya.
 
Amit ajánlunk:
 
- Értelmes életcél beteljesítésére, elköteleződésre lehetőséget adó, társadalmi közérdeket szolgáló, változatos és folyamatos szakmai továbbfejlődést biztosító munkafeladatok.
- Fizetés a kormánytisztviselői illetményrendszer szerint, egyéb juttatások – így munkába járási támogatás, hivatali telefon, cafeteria-juttatások - az közigazgatási szervekre vonatkozó hatályos jogszabályoknak és utasításoknak megfelelően.
 
Jelentkezés:
 
- a közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási szerveknél foglalkoztatott munkavállalók személyi irataira és a munkaügyi nyilvántartásra, a közszolgálati alapnyilvántartásra és közszolgálati statisztikai adatgyűjtésre, valamint a tartalékállományra vonatkozó egyes szabályokról szóló 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti önéletrajz beadásával a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Jogi és Igazgatási osztályának személyügyi referense, Szász Márta részére személyesen vagy postán, illetve e-mailben a titkarsag@knp.hu e-mail címre.
- Jelentkezési határidő: 2014. 09. 10 12.00 óráig.
 
 
Kecskemét, 2014. augusztus 21.
 
 
Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság
 
 
   
 
2014.08.19.
Programnaptár
Természeti események
jan feb már ápr
máj jún júl aug
szep okt nov dec
SZÉCHENYI 2020 pályázatok
 
Átláthatósági nyilatkozat
KNPIg AKTUÁLIS

bejelentéseket
fogadják.

A környezetvédelem jeles napjai Kecskeméten.
A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában
 
Facebook
 
Pannon szikes vízi élőhelyek helyreállítása a Kiskunságban
www.kolon-to.com
 
 
 
A szalakóta védelme a Kárpát-medencében


 
 
OAKEYLIFE
 www.kolon-to.com
RAPTORS PREY LIFE
 

 

Élet az erdőben
 
 
 
 
 
Kolon-tavi Madárvárta

www.kolon-to.com

Muzsikál az erdő
Muzsikál az erdő
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design